Solo mining blago miner crash

hello
so i mined on pool for few week i wanna try solo mining
i tried first on athlon 620x4, where i did pool mining before, i had no crash on pool mining
i notice miner use the full 4 cores , when on my other computer fx4300 with avx it use less than 1 core only
how comes there is so big difference

about the crash on my athlon the miner close itself after a time
using miner from Qbundle_1.9

i copy the folder on my other computer with the fx4300
but there it even crash more, i get error message miner stop working or it also just close the miner

the end of the log looks like this

19:24:19 * GMI: Received: HTTP/1.1 200 OK\r\nDate: Thu, 01 Mar 2018 18:24:19 GMT\r\nCache-Control: no-cache, no-store, must-revalidate, private\r\nPragma: no-cache\r\nExpires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT\r\nContent-Type: text/plain; charset=UTF-8\r\nContent-Length: 155\r\nServer: Jetty(9.2.z-SNAPSHOT)\r\n\r\n{“generationSignature”:“3c12cdc313331ae25bce24726d5da8d2f39f3055cd8e19394d07d6870ff6cde9”,“baseTarget”:“56010”,“requestProcessingTime”:0,“height”:“463878”}
19:24:20 * GMI: Received: HTTP/1.1 200 OK\r\nDate: Thu, 01 Mar 2018 18:24:20 GMT\r\nCache-Control: no-cache, no-store, must-revalidate, private\r\nPragma: no-cache\r\nExpires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT\r\nContent-Type: text/plain; charset=UTF-8\r\nContent-Length: 155\r\nServer: Jetty(9.2.z-SNAPSHOT)\r\n\r\n{“generationSignature”:“3c12cdc313331ae25bce24726d5da8d2f39f3055cd8e19394d07d6870ff6cde9”,“baseTarget”:“56010”,“requestProcessingTime”:0,“height”:“463878”}
19:24:21 * GMI: Received: HTTP/1.1 200 OK\r\nDate: Thu, 01 Mar 2018 18:24:21 GMT\r\nCache-Control: no-cache, no-store, must-revalidate, private\r\nPragma: no-cache\r\nExpires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT\r\nContent-Type: text/plain; charset=UTF-8\r\nContent-Length: 155\r\nServer: Jetty(9.2.z-SNAPSHOT)\r\n\r\n{“generationSignature”:“f82d08a979985cff229769fcb6454503396ccd433612a97edaf7a8feb0f5b1b2”,“baseTarget”:“57450”,“requestProcessingTime”:0,“height”:“463879”}
19:24:21 realloc: 1023
19:24:21 realloc: 1590

You can try using the blago miner straight off GitHub. It may be a problem with the bundle. How much space do you have plotted? If you are less than say 250tb dont bother with solo. If you are under 100tb go for the 0-100 crypto pool

I would use that 4300 as it has the avx instruction set and is way more powerful. This might also be causing the crashes if you are not launching the proper miner exe

thank for reply, it actually crash on both cpu’s, but more often on the 4300 with avx, tested the sse there use a lot of cpu usage the avx miner is a lot faster

i have 71tera but i prefer solo even if i found 1-2 block / month
i notice i actually found 3 block in january + 3 in febuary on pool, and that time i had 52tb
and i notice if i did solo i had earn lot more, so why i would try

i wanna use the windows task scheduler to restart the miner each hour
but i can’t launch the miner it says Error. file C:\Windows\system32\miner.conf not found

i try to start with a bat file but same, guess i have to write something specific than just the path
gona try to redownload the miner

i sow on the bug report
Please, set “ShowWinner” : false,
hope it will also fix my miner crash

just move the miner.conf file to that dir C:\Windows\system32\

January was a good month for me aswell but the difficulty has doubled since then. it is just a warning that payouts car be few and far between going solo. best of luck and let us know how well you do.

1 Like

i put “ShowWinner” : false did not crash anymore for now

1 Like

hi so still solo mining i found a block last week :grinning:

but i still have problem with qbundle 1.9

there is a bug with the import plot for the miner

so i try network drives, problem is if you connect to a network drive let says example Z:
if you add the location it add the plots fine till now but when you start the miner, plot size on z: is 0mb

normally i don’t need to add a network drive as you can browse the network but there i have an other problem when i browse my network i have 70% of my computer they not show up, sometimes you see them sometimes you don’t

i delete my last plots and now i can’t add them back because of this
it would be great if you could manually add the path
i tried to add the path in the blago miner .conf but won’t help, it add the location but not the plots files